05 – Jukas Killemose: “Krop og konflikt – en vej til kraftfuldt ligeværd”

Arbejdslivet kalder på en mere nuanceret og konfliktkompetent kultur. Vi har brug for at forfine og nuancere vores evne til at stå i usikkerhed, forskellighed og uro, uden at vores krops “røgalarm” forstyrrer unødigt. I denne episode har jeg en samtale med Jukas Killemose, som er ekspert i at anvende fysisk udveksling som en måde at opøve kraftfuldt ligeværd på.

Arbejdslivet kalder på en mere nuanceret og konfliktkompetent kultur. Vi har brug for at forfine og nuancere vores evne til at stå i usikkerhed, forskellighed og uro, uden at vores krops “røgalarm” forstyrrer unødigt.

I denne episode har jeg en samtale med Jukas Killemose, som er ekspert i at anvende fysisk udveksling som en måde at opøve kraftfuldt ligeværd på. Jukas er uddannet lærer og har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi. Han har arbejdet med kropsbevidsthed, meditation og kollektive processer siden 2003 og har i mange år undervist private og professionelle på forløb og workshops som eks. Kraftfuldt Ligeværd og Stå Stærkt. Han er desuden gæsteunderviser på workshoppen: Gør konflikten til din læremester.

Hør Jukas fortælle om sine erfaringer med at åbne dækslet til mere kraftfuldhed i relation og samarbejde. Vel at mærke en kraftfuldhed, som opleves ligeværdig. Han kommer ind på, hvordan vi kan: * indtænke og acceptere kroppens signaler i stedet for at undertrykke dem. * skifte fokus fra at rumme de andre / konflikten til at rumme os selv i mødet med konflikten. * bruge ordløs udveksling som en måde at lytte til egne signaler. * bruge fysisk kraft til at frigøre undertrykt vrede, aggression og kraft. God fornøjelse!