WORKSHOP d. 28.-29. november 2019 kl. 9-16

Af psykologerne Nina Jensen & Jolande Gröflin Corneliussen

Masterclass for professionelle
– gør konflikten til din læremester

Professionelle, som har evnen til at navigere i konflikter og ophedede situationer, er eftertragtede kollegaer og ledere. At holde hovedet klart og hjertet varmt er et must, hvis ikke pres, højt tempo og komplekse opgaver skal risikere at sløre dømme- og handlekraften.
En smidig konfliktstil er et personligt/professionelt håndværk – med fokus på kombinationen af person og metode.

Målgruppen
Målgruppen for denne masterclass er dig, som har et vist kendskab til konflikter og kommunikations-redskaber, og nu leder efter ”noget mere”. Du har erfaret, at konflikter ikke opfører sig efter en manual, og at dine egne vaner, mønstre, stilarter er afgørende for, om du kan fungere klart, fleksibelt og effektivt.

I det daglige har du med samarbejde, forandring og facilitering at gøre og er interesseret i at ”skubbe” til stemninger og skabe fremdrift i de fællesskaber, du har ansvar for.
Din intention og dit drive er at bruge dig selv mere aktivt i samarbejdet. Du er villig til at udfordre din nuværende kommunikations- og konfliktstil og eksperimentere med nye måder at sætte dig selv i spil på.

Formål og udbytte
Workshoppen har til hensigt at styrke din evne til at facilitere dig selv under pres.

At kunne facilitere dig selv er afgørende for udviklingen af en moden og professionel kommunikation. Din identitet og din selvforståelse bliver udfordret, når du oplever en konflikt. Dine følelser, impulser, præferencer og kant afsløres – til glæde og besvær for dig selv og andre. Din villighed til at sætte dig selv på arbejde kan derfor blive din største styrke.

Du får opdateret din viden om konfliktdynamik, bliver klogere på din konfliktstil og oplever i praksis, hvordan du kan gøre konflikten til din læremester.
Din udveksling med gruppen vil give dig mulighed for at eksperimentere med netop dine stilarter og præferencer. Din erfaringer og lyst til fortsat praksis vil danne grundlag for den udviklingsplan, du tager med hjem til videre afprøvning.

Form

Forløbet er en blanding af oplæg, konkret praksis samt dialog og fordybelse. Formen inviterer til, at alle deltager aktivt og intenst – i plenum, i mindre grupper og alene. Som deltager skal du være villig til at bruge dig selv, lege med og indgå i feedback og refleksion med de øvrige deltagere.

Tid, sted og pris

28. – 29. november 2019, kl. 9-16

Sofias Hus, Godthåbsvej 6A, 2000 Frederiksberg
5.800 kr. ekskl. moms
Der er kaffe/te, frokost og frugt begge dage.

Minimum 8, maksimum 16 deltagere.

Interesseret? Få mere information hos nina@cosma.dk / psykolog@jo-lande.com

 2 erfarne psykologer som undervisere

Jolande Gröflin Corneliussen
Jolande faciliterer udviklingsforløb til individer, teams og organisationer, der arbejder med mennesker med udfordrende adfærd og ønsker at sænke konfliktniveau og stress. Hun tager afsæt i Low Arousal-tilgangen og en humanistisk og integral praksis. Jolandes intention er at skabe både bevægelse og ro og øge de professionelles forståelse for og indsigt i, hvem der kan tage ansvar og hvordan.
Jolande er autoriseret klinisk psykolog og organisationskonsulent, samt certificeret som Integral Facilitator.

Nina Jensen
Nina har i 25 år styrket ledelses- og samarbejdskompetencer i danske virksomheder til glæde for arbejdsmiljø, samarbejdskultur og bundlinje. Hun faciliterer teamudvikling, konsulent- og ledelsestræning. Intentionen med Nina´s arbejde er at styrke en bevidst professionalisme med klar intention, nærvær og ansvar.
Hendes konkrete hands-on tilgang er funderet i en længerevarende og dybdegående systemisk/integral praksis. Nina er specialist i arbejds- og organisationspsykologi og supervisorgodkendt af Dansk Psykolog Forening og certificeret som Integral Facilitator.